Informatie activiteiten

Zondag 27 januari 2019 

Biografie:

Silvan de Smit behaalde onlangs zijn Bachelor diploma aan het Conservatorium van Amsterdam. Nu bezig met zijn Master-studie, tevens aan het Conservatorium van Amsterdam, is hij leerling van Gabriel Bianco; een zeer prestigieuze concertgitarist. De voorgaande jaren
aan het Conservatorium heeft hij bij Johannes Möller en Lydia Kennedy gestudeerd. Zowel Bianco als Möller hebben tijdens de prestigieuze GFA-Competitie de eerste prijs weten te bemachtigen.

Verschillende successen heeft Silvan geboekt met zijn gitaarspel zoals een optreden tijdens het gitaarfestival in de befaamde gitaarsalon te Enkhuizen. Ook speelde hij in het voorprogramma van meestergitarist Gabriel Bianco. In april kreeg Silvan de gelegenheid om tijdens het Radio 4 programma ‘’Spiegelzaal’’ een kort optreden te verzorgen.

Ieder jaar bezoekt hij verschillende gitaarfestivals/symposia om inspiratie op te doen uit masterclasses. Zo heeft hij masterclasses gehad van: Irina Kulikova, Aniello Desiderio, Paul O’Dette, Thomas Müller-Pering, Mark Eden, Laura Young en vele anderen.

Silvan zal composities voordragen van o.a. : J.S. Bach, F.M. Torroba, A. Carlevaro en J.K. Mertz.

Voor informatie over concerten van Silvan: zie www.silvan.nl


Zondag 24 februari 2019 

Christoph van IJzerlooij, viool & altviool
Immanuel van IJzerlooij, cello
Ephraim van IJzerlooij, cello

Wij zijn op zoek naar enkele vrijwilligers, die tijdens onze concerten de koffie en thee willen verzorgen.

Meer info via de mail: kerkvankrommeniedijk@live.nl of per telefoon: Evelyn Hagedoorn (secretaris): 06 83 86 16 39


Dorpshuis “de Horn” en de kerk van Krommeniedijk  hebben 22-12-2018  

voor de 3e maal de sfeervolle  WINTER-LICHTJES-WANDELING  gehouden.        

De “zingende koster” Ab Hakvoort zong  

spontaan een aantal kerstliederen mee

met met het koor “De Dijckers”

(Filmpje hierboven met een rechtermuisklik te bewaren en bekijken)


De concerten zijn gratis toegankelijk, maar er is  wel een collecte en deze is om de kosten van het concert te vergoeden en voor onderhoud van het kerkje.

De Winter-Lichtjeswandeling van 23 december 2017 was een groot een succes en hieronder ziet u een impressie van het optreden in de kerk van Zangkoor De Dijkers.EN U BENT OOK VAN HARTE WELKOM BIJ ONDERSTAANDE ACTIVITEITEN:

Zoals U weet is de kerk in Krommeniedijk iedere derde zondag van de maand open voor bezichtiging van 13.00 tot 16.00 uur (behalve de zondag in december, want dan is onze Kerstzangdienst). U bent dan van harte welkom.

Wandelaars en fietsers, maar ook bekenden, komen dan de kerk in om deze te bekijken of om een praatje te maken.

Het is dan altijd gezellig en komen soms verrassende zaken aan de orde.

Tijdens de open middagen van de kerk kunnen kinderen allerlei vragen beantwoorden welke in de vorm van een gratis puzzeltocht door de kerk zijn ‘gegoten’, waardoor kinderen op een speelse manier de kerk kunnen verkennen.
Lieke Meijering heeft het kerkbestuur geholpen door zelf allerlei vragen te maken en is hiervoor beloond met een cadeautje van het bestuur, een doos met schilderspulletjes.
 20161016_154553
Hier ziet u Bert Venema die namens het bestuur Lieke beloont.

Voor de activiteiten in de kerk van Krommeniedijk zoeken we nog steeds vrijwilligers, die op de zondagen informatie over de kerk willen geven of willen helpen bij de organisatie van onze concerten.

Tevens zoeken we mensen die tijdens concerten de koffie willen verzorgen.

(Foto van Marcel Pelt)